CUPA DUNĂREA, EDIȚIA a VIII a, 16 – 19 August 2023

HC „Dunărea” Brăila organizează în perioada 16 – 19 August 2023 Cupa ”Dunărea” ediția a VIII a, competiţie amicală la care clubul a invitat alte trei formaţii care activează atât în Liga Florilor Mol, cât și în campionatele internaționale: SCM Rm. Vâlcea, Rapid București și Brest Bretange (Franța). Competiția din Sala Polivalentă din Brăila se anunță a fi un turneu foarte puternic, cu meciuri interesante, dar mai ales utile din punct de vedere al pregătirii pentru următoarea stagiune a Ligii Florilor Mol la handbal feminin.

Programul meciurilor:

 

16.08.2023

SCM Rm. Vâlcea – Rapid București – ora 17:30

Dunărea Brăila – Brest Bretange – ora 20:00

 

17.08.2023

Brest Bretange – Rapid București – ora 17:30

Dunărea Brăila – SCM Rm. Vâlcea – ora 20:00

 

19.08.2023

Brest Bretange – SCM Rm. Vâlcea – ora 11:00

Dunărea Brăila – Rapid București – ora 13:00

Ceremonia de premiere – ora 15:00

 

În prima zi a turneului, miercuri 16 August 2023, de la ora 20:00, înaintea jocului cu Brest Bretange, va avea loc și prezentarea lotului echipei de handbal feminin a Dunării Brăila pentru sezonul 2023-2024.

 

Echipele vor primi diplome şi cupe și vor fi oferite premii individuale. Intrarea spectatorilor se face pe bază de bilet iar prețul este de 20 lei/zi (ambele meciuri).

 

Odată cu această competiție se încheie meciurile de verificare din acest an ale jucătoarelor de la Brăila în vederea participării în Cupele Europene dar și a începerii noului sezon competițional.

 

”Echipa se pregătește intens în această perioadă iar organizarea celei de-a VIII a ediții a Cupei Dunărea înseamnă verificarea exactă a lotului. Am invitat la această ediție echipe puternice atât din România cât și din străinătate. După cum am mai spus, anul acesta țintim podiumul în campionat dar și o participare în Cupele Europene cât mai îndelungată. Suntem foarte mulțumiți de echipă, de cum am reușit să completăm lotul”  a declarat Adrian Manole, președinte ”Dunărea” Brăila.

 

Primul meci al Brăilei va fi în noul format de Final Four al Supercupei României la handbal feminin, în data de 27 August 2023, atunci când va întâlni echipa CSM Târgu Jiu. Liga Florilor Mol va începe pentru Brăila în data de 2 Septembrie 2023, când Dunărea va evolua acasă, împotriva echipei SCM Gloria Buzău.

 

Și forul european de handbal a anunțat programul cupelor europene, în sezonul 2023/2024 precum și repartiția echipelor în grupe sau preliminarii.

 

HC Dunărea Brăila va înfrunta echipa islandeză Valur Reykjavik în turul al doilea preliminar al competiţiei feminine de handbal EHF European League, potrivit tragerii la sorţi efectuate la Viena. Dunărea va juca prima manşă în deplasare, pe 23 sau 24 septembrie, iar revanşa va avea loc la Brăila, pe 30 septembrie sau 1 octombrie.

 

 

Hai, Dunărea Brăila! Alb albastră e inima noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *