Măsuri de ordine publică la evenimentele din acest weekend

Trei evenimente care se vor desfășura în perioada 20–21 aprilie vor fi în atenția jandarmilor brăileni. Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor asigura măsurile de ordine publică pentru siguranța tuturor participanților.
Prima competiție sportivă la care jandarmii brăileni vor fi prezenți pentru siguranța tuturor este „Final 4 Cupa României la handbal feminin”. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, respectiv sâmbătă și duminică, la Sala Polivalentă din Municipiul Brăila. Echipele participante la acest turneu sunt H.C. Dunărea Brăila, C.S. Gloria 2018 Bistrița Năsăud, C.S.M. București și C.S.Rapid București.
Jandarmii se vor afla în proximitate, pentru ca spectatorii să se bucure de competiție în siguranță.
În cursul zilei de sâmbătă, 20 aprilie, vor avea loc două meciuri de fotbal din Liga a III-a, în municipiu și județ. Astfel, pe Stadionul Comunal Şuțeşti se va desfășura partida de fotbal dintre echipele ACS Viitorul Șuțești și CS Viitorul Ianca, iar Stadionul Municipal din Brăila va fi gazda partidei de fotbal dintre echipele AFC 1919 Dacia Unirea Brăila și ACS Hamangia Baia.
În toate aceste misiuni, vom avea alături echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila.
Indiferent de evenimentul la care alegeți să participați în calitate de spectatori, vă recomandăm să manifestați un comportament civilizat și să respectați obligațiile ce vă revin atunci când vă aflați la evenimente sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *