Premieră la Teatrul de Păpuși Brăila

Chiar în condițiile restrictive impuse de autorități Teatrul de Păpuși Brăila își adaugă în repertoriu un nou spectacol. Astfel, duminică 20 decembrie 2020 are loc premiera piesei “Peter Pan și Wendy”, după J.M. Barrie, din păcate, fără public. În speranța că anul viitor totul va reveni la normal, vă așteptăm cu mare drag în sala de spectacole pentru a ne bucura împreună de mirajul acestei povești.
Din distribuție fac parte: Ioana Popescu, Alin Albu, Daniela Antonescu, Sofia-Gabriela Cătrună, Iulian Gheorghe, Ionuț Ghinea, Mihai Jinga, Valentina Lepădatu, Ștefana-Mihaela Niță, Elena-Gabriela Picuș și Aurora
Popescu.
“Ambiţia doamnei manager a Teatrului de Păpuși din Brăila – Daniela Mihovici – de a da o mai mare deschidere spre ceea ce înseamnă traiectoria solidă a unui teatru profesionist a pus bazele unui proiect major din zona teatrului de animaţie, conturat în jurul unui titlu de referinţă : Peter Pan şi Wendy.
Persuasivă, cu şarm şi delicateţe dar şi fermitate, Wendy devine adevărata protagonistă, Peter rămânând într-o zonă mai mult simbolică. Ea dă la o parte cortina dintre realitate si vis jucând TEATRU. Este calea de a trece în lumea fanteziei, lume în care gândul poate prinde contur, şi visul se poate contopi cu realitatea.
Un spectacol de teatru-în-teatru, cu ample momente de joc actoricesc solid şi păpuşerie, cu decor pluriform şi dinamic (scenograf Bajko Attila) în care planul sonor şi muzica originală plină de energie (compozitor Zeno
Apostolache – Kiss) se îmbină organic.
Un gând de mulţumire Intregului colectiv al teatrului pentru penitenţa îndurată alături de mine.” – a afirmat regizorul Traian Savinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *