10 medalii caştigate de sportivii de la „Special Friends” Brăila

Sâmbătă, 20 mai 2023, A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila a onorat invitaţia de a participa la Cupa Fit Feel din Odorheiu Secuiesc, competiţia de tenis de masă fiind organizată de Asociaţia Sportivă Club Sirály Odorheiu Secuiesc, în colaborare cu Consiliul Județean Harghita şi Comitetul Național Paralimpic.

„Echipa clubului nostru, Fănuţa Leocă, Leocă Ștefan, Dragu Gheorghe, Emilia Constantin, Nicola Nicolas-Florin, Sorescu Mihai, Vasilica Zamfir, au participat pentru prima dată la acest concurs, concurând la trei probe sportive (individual, dublu feminin/masculin şi dublu mixt).

Sportivii noştrii au câştigat un număr de 10 medalii, din care 1 medalie de aur, 6 medalii de argintşi 3 medalii de bronz, concurând la clasele de dizabilitate specifice, în funcţie de handicapul fiecăruia.

Rezultatele au fost:

Constantin Emilia (clasa 8) –1 medalie de aur la dublu mixt, 1 medalie de argint la individual şi 1 medalie de bronz la dublu feminin;

Zamfir Vasilica (clasa 5) –3 medalii de argint la individual, dublu feminin şi dublu mixt;

Nicola Nicolas – Florin (clasa 6) – 2 medalii de argint la individual şi dublu mixt, 1 medalie de bronz la dublu masculin;

Dragu Gheorghe (clasa 10) – 1 medalie de bronz la individual;

„Mulțumim clubului Sirály împreună cu Fit.Feel Sport & Wellness Club pentru invitație și organizare.” a transmis d-na FănuțaLeocă, Preşedinta Asociației Club Sportiv al Persoanelor cu Dizabilități Fizice Special Friends Brăila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *