La aniversare si multe comentarii pentru „Cronica de Braila”

Acum vreo opt ani, odata cu Mos Nicolae, a aparut si „Cronica de Braila”. Un cotidian local on-line care si-a dorit sa informeze brailenii cu aproape tot ce se intampla in „Orasul de la Dunare” fie bune, fie rele. Anul acesta am implinit 8 ani. Opt ani in care multi dintre cititori, fie ei din Braila sau de oriunde, au gasit pe pagina Cronicii, bucurii si tristeti, sperante sau tradari, lucruri utile sau mai putin utile. Nu poti pe toti sa ii multumesti, spune un vechi proverb romanesc dar nici sa treci cu vederea si sa spui „las ca merge si asa”. Cu o experienta in jurnalism de aproape 30 de ani (anul ce vine 2024) fie televiziune locala sau nationala, fie presa scrisa pe hartie si iata pe internet, experienta dobandita in timp a facut ca „Cronicuta” asa cum ne place sa ii spunem a ajutat cu sfaturi, multi „colegi de condei” sa inteleaga cum se face aceasta meserie grea dar frumoasa. Unii sunt in tara la alte publicatii fie televiziuni sau ziare, altii in strainatate. Chiar si cititorii Cronicii au gasit multiple modalitati de asi exprima multumirea sau nemultumirea prin comentariile transmise paginii. Cu aceasta ocazie le multumim pentru ca au fost alaturi de noi. Deviza noastra este „sa ne aprecieze altii si nu sa ne laudam noi singuri”. Vorba aia „Lauda de sine nu miroase bine”. De aceea… nici data cand s-a nascut „Cronica de Braila” nu am facut-o publica pana acum la implinirea a opt anisori. Nu este frumos sa te lauzi. Odata cineva spunea „Las’ sa te laude altii. Tu sa te bucuri cand iti multumeste cineva pentru ceea ce faci”. Iata cateva multumiri si aprecieri de la cititorii noastri si nu din Braila ci din strainatate.

 

„I was suggested this website through mmy cousin. I am now not sure whther orr
nott this put up is written viia himm ass nobody else realize such certain approximawtely my
difficulty. You are incredible! Thanks!” – semneaza Sitemap

(Mi s-a sugerat acest site prin intermediul verișoarei lui mmy. Acum nu sunt sigur dacă orr nott acest pus este scris… ass nimeni altcineva realizeaza asa de sigur cu aprox dificultate. Esti incredibil! Mulțumiri!”.

 

„Firstt of all I would like to say tereific blog! I hhad
a quick question iin whichh I’d like to ask
iif yyou doo not mind. I was curioous to find oout how you center yoursellf and clear yoour head prior tto writing.
I’ve had trouble clearin myy thoughts iin gettin my ideas out.
I doo take pleasure in writing however it just seems likje
thhe first 10 too 15 minutes twnd tto be wasted simply
just trying tto fiigure out how too begin. Any recommendations orr tips?
Kudos!”

(În primul rând aș vrea să spun blog teribil! am avut o întrebare rapidă în care aș vrea să o pun daca nu te superi. Eram curios să aflu cum vă centrați și vă limpeziți din cap înainte de a scrie. Am avut probleme în a-mi clarifica gândurile în a-mi expune ideile. Îmi face plăcere să scriu, dar mi se pare pur și simplu primele 10 și 15 minute trebuie să fie irosite pur și simplu încerc doar să-mi dau seama cum să încep. Ceva recomandari sau sfaturi? Apreciere!)

 

„Good info. Lucky me I found your site by chance
(stumbleupon). I haqve book marked it for later!”

(Informații bune. Noroc că am găsit site-ul tău întâmplător (a da peste). Am cartea marcată pentru mai târziu!)

 

„I’ve been a fan of this blog for a while now, and I must say that it never fails to impress me. The author’s writing is both engaging and informative, and they cover a wide range of topics with ease. What I appreciate most about this blog is the author’s ability to present information in a way that is both factual and balanced. They take great care to present multiple sides of an issue, and they don’t shy away from presenting information that may challenge commonly held beliefs. It’s clear that the author puts a lot of effort into each post, and it shows in the quality of their writing. I highly recommend this blog to anyone looking for substantive, well-researched content.” – Tomasz Michałowski

(Sunt un fan al acestui blog de ceva vreme și trebuie să spun că nu reușește să mă impresioneze. Scrierea autorului este atât captivantă, cât și informativă și acoperă cu ușurință o gamă largă de subiecte. Ceea ce apreciez cel mai mult la acest blog este capacitatea autorului de a prezenta informațiile într-un mod care este atât real, cât și echilibrat. Ei au mare grijă să prezinte mai multe laturi ale unei probleme și nu se sfiesc să prezinte informații care ar putea contesta convingerile comune. Este clar că autorul depune mult efort în fiecare postare și se vede în calitatea scrierii lor. Recomand acest blog tuturor celor care caută conținut substanțial, bine cercetat.)

 

„Thank you for your post, I look for such article along time, today i find it finally. this post give me lots of advise it is very useful for me.”- Ag206

(Vă mulțumesc pentru postare, caut un astfel de articol în timp, astăzi îl găsesc în sfârșit. această postare îmi oferă o mulțime de sfaturi, este foarte utilă pentru mine.)

 

„I get pleasure from, lead to I discovered exactly what I was taking a look for.
You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man.
Have a nice day. Bye” – d-Change.net

(Îmi face plăcere, duc la am descoperit exact ce căutam. Mi-ai încheiat vânătoarea lungă de 4 zile! Dumnezeu să te binecuvânteze omule. O zi plăcută. Pa)

 

„Fantastic site. A lot of useful information here.

I’m sending it to a few buddies ans also sharing in delicious.
And certainly, thanks to your effort!”

(Site fantastic. O mulțime de informații utile aici. Îl trimit câțiva prieteni și îl împărtășesc și delicios. Și cu siguranță, datorită efortului tău!). 

Sunt doar cateva mesaje primite la sectiunea comentarii. Va multumim tuturor pentru cuvintele frumoase. Va multumim ca ne scrieti si sunteti alaturi de „Cronica de Braila”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *